top of page
Zon startfoto.jpg

Sunny Training

Feedbacktrainingen

>>>Tekst toevoegen<<<<

ET11
Schrijftraining Engels.jpg
Engelse taaltraining

In het contact met inwoners en klanten wordt steeds vaker een beroep gedaan op uw Engelse taalvaardigheden. Hoe vermijdt u taalfouten, vakjargon en ingewikkelde juridische termen? Hoe zorgt u voor een klantvriendelijke en duidelijke communicatie aan de telefoon, aan de balie en in de spreekkamer?

 

Onze taaltrainers helpen u graag om klare taal te gebruiken in uw zakelijke gesprekken. Deze trainingen kunnen live & online worden gevolgd in kleine groepen.

Voor elk gewenst instapniveau bieden wij maatwerktrainingen aan.

En indien gewenst met uitleg over goed en slim gebruik van de meest gebruikte vertaal-apps.

Uw boodschap helder formuleren in het Engels zonder onzekerheid. En het liefst zonder taalfouten. Vriendelijk overkomen, ook als het slecht nieuws betreft… Lijkt u dat een onmogelijke opgave? Laat u helpen door de taaltrainers van Sunny Training!

Zijn er geen duidelijke richtlijnen bij uw gemeente of bedrijf? Stelt u de inwoner of klant centraal, maar lukt dat nog niet in de Engelse taal? Met onze korte interactieve maatwerk-taaltrainingen helpen we jullie om eenduidig, helder en klantvriendelijk te communiceren. Of het nu gaat om de juiste opbouw van zinnen, begrijpelijker communiceren, de balans vinden tussen formeel en informeel taakgebruik of het vermijden van ingewikkelde termen; bij Sunny Training bent u aan het juiste adres. Of u nu vertelt over een paspoort, een rijbewijs, jeugd, zorg, welzijn, recht, over welk beleidsterrein dan ook, uw bent het visitekaartje. Een vriendelijk visitekaartje draagt bij aan tevreden inwoners en klanten en dat willen we toch allemaal? Bel of mail ons voor meer informatie.

Schrijftraining Engels.jpg
bottom of page