top of page
Zon startfoto.jpg

Sunny Training

Projectmanagement-training.jpg
Projectmanagement Training

Sunny Training werkt uitsluitend met IPMA gecertificeerde projectmanagers die hun brede kennis en ervaring op een enthousiaste manier overdragen. Experts met jarenlange ervaring in de praktijk. Onze Projectmanagement trainingen bieden wij incompany aan en sluiten daarbij naadloos aan bij jullie branche en bedrijf. Jullie wens is daarbij leidend.

Alle branches van ICT tot overheid, vervoer, finance, food en bijvoorbeeld de zorg kunnen bij ons terecht voor een Training Projectmanagement. Middels een praktijkgerichte training wordt duidelijk hoe medewerkers een project dienen te starten, welke voorwaarden er gelden, hoe een project in te richten, te besturen en te bewaken is. Men krijgt inzicht in het maken van een gedegen planning, een goede risicoanalyse, een reële begroting, de praktische uitvoering, succesvolle oplevering en passende nazorg. 

De theorie kan, indien gewenst, worden aangevuld met communicatieskills zoals het onderhandelen met stakeholders (RACI) en het leidinggeven aan het projectteam.

Er kan binnen onze maatwerkconcepten worden gekozen voor een eigen methodiek of voor een gerenommeerde aanpak zoals Scrum, Agile, Kanban, Lean en Prince2. Onze maatwerktrainingen zijn geschikt voor leidinggevenden, eindverantwoordelijke of gedeeltelijk verantwoordelijke projectmedewerkers, projectleiders en projectcoördinatoren. De programma’s zijn klassikaal of online te volgen. In de trainingen zorgen we voor een combinatie van handige tools & tricks uit de praktijk, praktische vaardigheden en bewezen technieken, precies in de verhouding zoals die voor jullie passend is. Voor ervaren en minder ervaren medewerkers die in korte tijd willen leren hoe ze de kwaliteit en voortgang binnen een project het beste kunnen managen en bewaken. 

 

Stemt u met ons af?  Bel of mail ons voor meer informatie.

Projectmanagement-training.jpg
bottom of page