top of page
Zon startfoto.jpg

Sunny Training

EC1
Persoonlijke Effectiviteit blikken.jpg
Driedaagse Training Effectief Communiceren & Persoonlijke Effectiviteit

Deze training hebben wij ontwikkeld voor medewerkers die aan het begin van hun carrière staan en voor medewerkers die moeite hebben om zich goed uit te drukken in woorden met behoud van de werkrelatie. Dit intensieve programma geeft inzicht in je eigen communicatiestijl en je eigen houding tijdens gesprekken. We oefenen met nieuw en effectiever gedrag dat direct na de eerste twee dagen in de praktijk kan worden gebracht.

Een leidinggevende medewerker van de buitendienst van een gemeente, gaf tijdens de driedaagse training aan dat hij moeite had met het leiden van de vergadering. Hij gaf leiding aan 18 medewerkers die niet op hun mondje waren gevallen. Door de oefeningen tijdens onze training leerde deze leidinggevende op welke wijze hij de vergadering kon leiden en hoe hij kon corrigeren en regisseren tijdens de vergaderingen. Een maand na de eerste twee dagen kwam hij handenwrijvend binnen met een grote smile op zijn gezicht! Hij had de juiste modus gevonden en was bezig met het in de praktijk brengen wat hij had geleerd. Geef uw medewerkers ook de kans om zich persoonlijk effectiever uit te drukken en neem contact op met ons.

EC2
Persoonlijke Effectiviteit blikken.jpg
Tweedaagse Training Effectief Communiceren & Persoonlijke Effectiviteit

Tijdens dit programma krijgen medewerkers inzicht in hun manier van uitdrukken en advies over hun eigen communicatiestijl. We werken met praktijksituaties waaruit naar voren komt hoe communicatie effectiever kan verlopen. Zo schreef een medewerker van een Notariskantoor ons dat hij grote moeite had met een presentatie die van hem werd verwacht. Hij zag zichzelf al stotterend en hakkelend zijn verhaal doen terwijl er ook nog opnames van de presentatie werden gemaakt. Het zweet stond hem in de handen, bij de gedachte aan die presentatie. Tijdens de training hebben we met hem geoefend met de structuur van presenteren en verbinding maken met de toehoorders van de presentatie. Na de eerste trainingsdag kwam hij verheugd binnen. Het was in zijn ogen best goed gegaan, al waren er nog wel een paar zaken die hij anders had willen doen. En zo bieden we medewerkers de mogelijkheid om effectiever te communiceren vanuit hun eigen stijl met de juiste gespreksvaardigheden als steuntje in de rug. Geef uw medewerkers ook de kans om zich te verbeteren in hun communicatiestijl en neem contact op!

EC3
Persoonlijke Effectiviteit blikken.jpg
Eendaagse Training Effectief Communiceren & Persoonlijke Effectiviteit

Medewerkers vragen ons vaak om hen te helpen met hun manier van communiceren. Ze hebben het idee te veel in herhaling te vallen of weten soms niet goed welk antwoord ze kunnen geven. Sommige medewerkers vinden dat ze juist te veel zeggen. Andere medewerkers vinden dat hun communicatiestijl wel iets meer sjeu en humor mag hebben. Een medewerker van een Adviesbureau vroeg aan ons om haar te helpen met korter en bondiger communiceren. Ze vond van zichzelf dat ze nogal breedsprakig was. Met onze oefeningen leerde ze nieuwe vaardigheden die haar in staat stelde om in de praktijk minder lang van stof te zijn. Door de tops en tips die ze van ons en van de mededeelnemers in de groep kreeg, was ze in staat om zich efficiënter uit te drukken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

EC4
Persoonlijke Effectiviteit blikken.jpg
Effectief Communiceren & Persoonlijke Effectiviteit Training op maat

Speciale verzoeken zijn altijd welkom bij Sunny Training. We luisteren goed naar uw ideeën en verwachtingen en bieden daarbij uiteraard advies. Vervolgens ontwikkelen we een mooi programma op maat, dat naadloos aansluit bij uw leerwensen. Stem met ons af over een live of online training. Geef u en uw medewerkers de kans om te groeien en te stralen en neem contact op met Sunny Training met uw vraag!

bottom of page