top of page
DPPA1
Zon startfoto.jpg

Sunny Training

Sales.jpg
Sales Training

Voor medewerkers met een commerciële functie zoals accountmanagers, consultants, business developers, inkopers en verkopers is het vaak zoeken naar de juiste ‘tone of voice’. Hoe benader je een potentiële klant en hoe ga je om met lastige gesprekken? Waarom lukt het nou niet om die deal te closen? Hoe sluit je aan bij al die verschillende klanttypen? Hoe bouw je vertrouwen op en hoe bied je een waardevolle oplossing zonder opdringerig te zijn? Hoe bouw je een langdurige en concurrentiebestendige relatie met de klant op?

Sunny Training biedt een prachtig pallet van vaardigheden skills aan, die zijn onderlegd met verschillende gerenommeerde salesmodellen. Stuk voor stuk naadloos passend bij de stijl en de cultuur van jullie bedrijf. Daarbij is de vraagstelling van jullie bedrijf leidend. Willen jullie meer omzet genereren? Of juist meer klanten vinden en op vernieuwende wijze acquireren? Zijn jullie actief in de IT, Transport of juist in de Industrie? Onze salestrainingen zijn maatwerktrajecten van ultrakorte workshops tot intensieve maandelijkse training. We werken met salesprofessionals met jarenlange ervaring in verschillende branches.

Daarbij zijn we puur gericht op het ontwikkelen van professionele skills bij jullie medewerkers. De juiste skills als oplossing voor jullie vraagstelling. Soms is het daarom nodig om te oefenen met die ene treffende elevator pitch en te focussen op boeiende presentaties. Of meer aandacht te besteden aan nieuwe skills voor telefonische acquisitie. En te oefenen met verfrissend tactisch onderhandelen en het omgaan met weerstand. Of in te zoemen op het closen van de deal?  Werken aan optimaal rendement en een langdurige klantrelatie?

 

Vraag ons om jullie te helpen bij de groei en ontwikkeling van jullie bedrijf, de omzet en jullie medewerkers! Neem contact met ons op en stem met ons af over een maatwerk online of live training.

Sales.jpg
bottom of page