top of page
Sunny Training laat u groeien

Sunny Training

Feedbacktrainingen

>>>Tekst toevoegen<<<<

ST1
Schrijftraining Nederlands & Engels
Schrijftraining Nederlands & Engels

Hoe zorgt u voor een klantvriendelijke en duidelijke schriftelijke communicatie? Hoe vermijdt u taalfouten, vakjargon en ingewikkelde juridische termen? Medewerkers vinden het schrijven van korte en bondige teksten vaak lastig.

 

Onze schrijftrainers helpen u graag om klare taal te gebruiken in uw zakelijke correspondentie. Deze trainingen kunnen live & online worden gevolgd in kleine groepen. Zowel in het Nederlands als Engelstalig en op elk gewenst instapniveau.

Indien gewenst met uitleg over goed en slim gebruik van ChatGPT.

Kort en bondig schrijven en uw boodschap helder formuleren. Het liefst zonder taalfouten. Vriendelijk overkomen, ook als het slecht nieuws betreft… Lijkt u dat een onmogelijke opgave? Laat u helpen door de schrijftrainers van Sunny Training!

Zijn er geen duidelijke richtlijnen bij uw gemeente of bedrijf voor correspondentie? Stelt u de inwoner of klant centraal, maar lukt dat nog niet op papier? Kost het schrijven u te veel tijd? Staan uw teksten vol met modewoorden of vakjargon? Of zijn er klachten over jullie correspondentie? Met onze korte interactieve maatwerk-schrijftrainingen helpen we u om eenduidig, helder en klantvriendelijk te schrijven. Of het nu gaat om de juiste opbouw van een email, begrijpelijker communiceren, de balans vinden tussen formeel en informeel taakgebruik of het vermijden van ingewikkelde termen; bij Sunny Training bent u aan het juiste adres. Of u nu schrijft over een paspoort, een rijbewijs, jeugd, zorg, welzijn, recht, over welk beleidsterrein dan ook, uw brief of e-mail is het visitekaartje. Een vriendelijk visitekaartje met heldere uitleg draagt bij aan tevreden inwoners en klanten en dat willen we toch allemaal? Bel of mail ons voor meer informatie.

Schrijftraining Nederlands & Engels
bottom of page